Scippa antidepresszáns vélemények?
Pánikbetegségemre kaptam ezt a gyógyszert 5mg-ot kell bevennem naponta. Viszont olvastam, hogy sokaknál a mellékhatás hányás volt. Én a hányástól félek, egy pánikroham alatt attól félek, hogy hányni fogok.
Félek bevenni a gyógyszert, mi van ha nálam is jelentkezik.
Szia! Nekem pont tegnap írták fel a scippat 10 mg adagban. Ma akarom elkezdeni szedni de még nem mertem bevenni.
De olyan 10 körül beveszem és majd ide írom a tapasztalataimat. Ezelőtt másik fajta gyógyszert szedtem de annak szexuális mellékhatásai voltak és erre cserélte orvosom közös megegyezéssel.
Köszönöm a válaszod!
Ez szűnni fog ahogy rááll a szervezet?
Na 10kor bevettem az első szemet 10 mg-t! Azóta fáradt vagyok, néha homályosan látok, meg olyan bizonytalanabb vagyok. Hangulatom ugyan úgy nyomott és nem vagyok jó kedélyű.
Ja és hát a nemi szervem még nehezebben áll fel mint az előző gyógyszernél! De majd remélem jobb lesz csak hát eddig nem igazán hatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!