Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érettségire készülök, kezdek...

Érettségire készülök, kezdek kikészülni, hogyan mondjam el az orvosomnak hogy írjon fel xanaxot?

Figyelt kérdés
már lassan aludni se bírok, mert mindig az érettségin kattog az agyam
2018. febr. 13. 23:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A szak ahova menni akarok 460 pont kell, szóval nem attól parázok hogy meg lesz-e az érettségim hanem hogy felvesznek-e.

Egyetemen meg akár többször is elmehetek vizsgázni, és átlagnak is csak egy bizonyos szint felett kell lennie hogy ne rakjanak át fizetősre, szóval a vizsgaidőszak nem pont olyan mint az érettségi.

2018. febr. 14. 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Értem, így nagyobb a nyomás. De akkor is találj valami módszert, amivel tudod enyhíteni a stresszt.
2018. febr. 15. 15:11
 13/13 anonim válasza:
100%

Én érettségi előtt pár hónappal kezdtem szedni, gyógyszerfüggő lettem. Tönkretett. A miértet pedig megmagyarázzák a mellékhatások: (elviselhetetlen) fejfájás, memóriakárosodás, halucináció, figyelemzavar, depresszió, szorongás, álmosság, koordinációs zavarok, homályos látás,imbolygó járás. Még sorolhatnám...

Sajnos nagyon könnyen felírják, pedig szerintem épp úgy kéne tiltani mint a drogokat.

2018. febr. 19. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!