Érettségire készülök, kezdek kikészülni, hogyan mondjam el az orvosomnak hogy írjon fel xanaxot?
Figyelt kérdés
már lassan aludni se bírok, mert mindig az érettségin kattog az agyam2018. febr. 13. 23:27
11/13 A kérdező kommentje:
A szak ahova menni akarok 460 pont kell, szóval nem attól parázok hogy meg lesz-e az érettségim hanem hogy felvesznek-e.
Egyetemen meg akár többször is elmehetek vizsgázni, és átlagnak is csak egy bizonyos szint felett kell lennie hogy ne rakjanak át fizetősre, szóval a vizsgaidőszak nem pont olyan mint az érettségi.
2018. febr. 14. 22:10
12/13 anonim válasza:
Értem, így nagyobb a nyomás. De akkor is találj valami módszert, amivel tudod enyhíteni a stresszt.
13/13 anonim válasza:
Én érettségi előtt pár hónappal kezdtem szedni, gyógyszerfüggő lettem. Tönkretett. A miértet pedig megmagyarázzák a mellékhatások: (elviselhetetlen) fejfájás, memóriakárosodás, halucináció, figyelemzavar, depresszió, szorongás, álmosság, koordinációs zavarok, homályos látás,imbolygó járás. Még sorolhatnám...
Sajnos nagyon könnyen felírják, pedig szerintem épp úgy kéne tiltani mint a drogokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!