Ismertek olyan magánpszichiátert Budapesten, aki nem kérdez sokat, vagy nem erőlteti és felírja a gyógyszert? FONTOS
Mire szeretnél választ? Én úgy érzem válaszoltam. Azt írod neked csak gyógyszer kellene, nem terápia.
Ha altató kellene, bemész akármelyikhez, megmondod, hogy nem tudsz aludni, nyugatlan vagy, 3-4 altató és nyugtató recepttel fogsz kijönni.
Ha nyugtató, antidepresszáns kellene, akkpr ugyancsak bemész egyikhez, megmondod szorongsz, ideges vagy stb., már írja is a nyugtatót és az antidepit.
Engem 16 évesen, fejlődő szervezettel a szüleim bemondására, bevittek egy pszichiáterhez. Megkopogtatta a térdemet és kérdezett 2-őt, megállapította!!! hogy enyhén szorongok, kijöttem 3 hónapra való Seduxennel és egy antidepresszánssal. Egy egészséges lányként, de apám szerint nem tanultam jól és szednem kell valamit.
Szóval ennyike lenne. Ha egy 16 évsenek alaptalanul felírják, neked is felfogják!!
Pedig velem így volt, bár drága orvos. De pont az ellenkezőjét tapasztaltam, mint amit te leírsz.
Vidéki, privátban leírhatom.
Viszont én a szüleim szedették, leszedál, hánytam, fogytam, bealudtam. Pluszban nem fedett el semmit, mert ugyanúgy terrorizáltak, bántottak.
Mondom, semmi értelme, de ha meg vagy róla győződve, küldöm a nevet és a címet!
De gondold át, én a suliorvosnak sírtam, amikpr leszedálva beküldtek és hánytam, ő állította le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!