Szeretnék jó tanuló lenni de tényleg de elkezdek tanulni és egyszerűen nem tudom folytatni segítség?
Figyelt kérdés
2018. febr. 1. 20:16
2/3 anonim válasza:
Ne rögtön suli után kezdj tanulni, hanem pihenj előbb egy kicsit. Plusz legyél friss levegőn, és mozogj is (sport vagy séta). Ne egyszerre akarj mindent megtanulni, hanem kis részenként. Tarts legalább óránként negyed óra szünetet. Szellőztess gyakran. Igyál sok folyadékot, minimum másfél litert naponta (víz, ásványvíz, zöld vagy gyümölcstea, gyümölcslé, szóval ne a cukrozott vackokat).
3/3 anonim válasza:
Lehet hülyeség amit mondok de nekem bevált rajzolj a falra egy X és csinálj bal kéz jobb láb jobb kéz bal láb érintést a keresztet nézve (tehát kereszt alakban) ezt csináld minden nap 10 percig nekem rettentően sokat segített a koncentrációban illetve egy végtelen és egy ugyan ilyen X szimbólum az íróasztalomon. Érettségi előtt állok lehet hülyének gondolsz ha elolvasod de nekem ez tényleg használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!