Mit gondoltok az "antipszichiátria" mozgalomról?
Az olyan videókról, mint amilyen ez is: https://www.youtube.com/watch?v=0i3buI4kZWQ
Igazából nem néztem végig, de az első kb. 60 perc is elég felkavaró volt.
Tudjátok ti egyáltalán,hogy mi folyik a pszichiátrián?
Benéztetek már a rácsok mögé?
Hallottatok pl.a KIKÖTOZESROL?(Engem pl. egy alkalommal álmomban kötöztek ki a Flor Ferenc kórházban)Ja, és csak 20 évig akartak skizofréniaval kezelni,úgy hogy se hallucinaciom,se téveseszmem nem volt.
Kicsit különc voltam...
Közel a 40-hez, saját erőfeszítésem gyümölcseként született meg HELYES DIAGNÓZISOM(asperger sz.) amit a Flor Ferencben a mai napig nem akarnak tudomásul venni/Ahol majdnem "kinyirtak" a gyógyszerekkel./
"20 évig akartak skizofréniaval kezelni,úgy hogy se hallucinaciom,se téveseszmem nem volt.
Kicsit különc voltam..." tudod ezzel az a baj, hogy különcségért senki sem köt ki a pszichiátrián. És akik oda kerülnek, azok nem tudják a saját állapotukat megfelelően felmérni. Úgyhogy nem biztos hogy ok nélkül kötöztek ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!