Átverés a motivációs előadások és tanulható a boldogság előadások?
Azok az emberek akik ebből élnek egy lufit árulnak, csak üres szavak vagy lehet nekik hinni?
Ez a vonzás törvénye,pozitív gondolkodás, A Titok, mindent elérhetsz csak akarni kell, mindenki tehetséges valamiben.
Ömlik ránk minden ilyesmi.
Akik ezt hirdetik azok mennyire hiteles figurák és vajon mi is eljuthatunk arra a szintre ahol ők vannak?
Átverés vagy van mögötte valami?
Nekem mindig gyanús ha valaki sok ezer ember előtt a tuti receptet hirdeti !
Nem lehet,hogy ők abból élnek jól ilyesmit reklámoznak az embereknek és semmi több? Hogy ez csak egy munka amit az igény szült és ők kihasználják ezt?
Ha már van pénzük nem nehéz pozitívabban gondolkodni és látni a világot.
6-os vagyok
Én iskolapszichológushoz jártam, szóval ebből a szempontból nem a lehúzás volt a cél, hanem az, hogy minél hamarabb jobban legyek. Tudom, hogy nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy olyan dokihoz menjen, akinek nem kell fizetnie, sajnos a legtöbb pszichológus tényleg nem azért végezte el ezt a képzést, mert segíteni akar másoknak.
13
Merre induljak akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!