Megmerjek bizni a sulipszichológusban? A titkos magánéletemet elmerjem mondani neki, aminek akár súlyos következménye is lehet, (pl. : suliból való repülés, szüleimmel való elbeszélgetés) ha kiderülne? 15lány
Az email cím nagyon jó ötlet,de sajnos nem tudom az orvosét. Megnyugodtam a válaszaitoktól, köszönöm. Sajnos nem csak az az egy példa van a piszkos dolgaimról. Szexuális problémákat sem venné krízishelyzetnek, amit akár jelentene? A koromból kifolyólag..
( elég konzervatív családban nevelkedem, mindezek ellenere is. Nem tudom mérlegelni mindezek valódi súlyosságát, itthon csak a kemény konzervatív elveket kapom. Ráadásul az iskola is szintén nem úgy nevel, hogy nyugodt szívvel gondoljak a történtekre.)
Ha az a baj, hogy szexuálisan molesztáltak, akkor igen, ezt jelentenie kell, méghozzá a te érdekedben! Akkor is, ha pl tanárral létesítettél szexuális kapcsolatot, még ha akartad, akkor is.
Nem tudom, hogy milyen szexuális problémákról van szó a te esetedben, ezért hozom a legextrémebbeket, amelyek törvénybe ütköznek, ezért a te érdekedben ezeknek ki kell derülniük.
Ha csak annyiról van szó, hogy önkielégítesz vagy hogy nem vagy már szűz, esetleg leszbikus vagy, akkor a pszichológus ezeket nem mondhatja el senkinek. Nyilván egy katolikus suliban ezek is nagyot szólnának, viszont nem sértenek törvényt (kivéve a szex, ha még nem múltál el 14, amikor megtörtént).
Sulin kívüli magántanár volt. Én is akartam. :(
Nehéz feldolgoznom,ugyanis "nem ilyen vagyok" , de mégis megtörtént. Merhetetlen nagy bűntudatom van, nem bírok túllépni ezen.
Igen, de eredménytelenül. Neten nincs fent, suliban sincs kirakva meg a rendelojeben sincs.
Lelkileg egyre rosszabbul vagyok. Egyre rosszabb,nem birom feldolgozni. Valoszinuleg ha elmondom ezeket, elmondja barkinek is az "en erdekemben"? Intezkedne, vagy mivel sulin kivul tortent a dolog megtartja a titoktartasi feltetelt?
Ez nem reg volt. Szoval igen, mar elmultam 14. Irtam mar a kek vonalnak emilt, nem kaptam valaszt annak ellenere sem,hogy azt irja az oldal, hogy 3napon belul reagalnak. Semmi :(
A tortentekhez nyilvan meg sok szal fuzodik, kell a segitsege.
Koszonom a ti segitsegeteket is, nagyon sokat szamit! Akkor megyek es hetfon beszelek a pszichologussal. Mondta mar egyébként, hogy heti rendeszeresseggel is tudna majd fogadni. Nagyon jo erzes,hogy most majd vegre kiadhatom magambol ami eddig nyomasztott es persze a tanacsait varom a legjobban, jelenleg elvagyok veszve.. Mar csak attol felek, nem e leszek tul oszinte es tul reszletes, a pszichologusok kepesek ilyen kellemetlen temakrol is teljesen oszinten es nyugodtan beszelgetni? Nem lesz zavarban, esetleg nem fog elitelni? En ha megnyilok előtte, minden fajdalom kifog jonni, sokszor van, hogy tul oszinte vagyok a kelletenel, igazabol titkaim sem voltak eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!