Hasmenést okozok az elmémmel?
Elmentem a háziorvosomhoz, és elküldött pszichológushoz. Először nagyon ideges voltam miatta, de rájöttem hogy sokat segíthet. Kibeszéltem a problémáimat neki és tanácsokat adott. Egyre kezdett enyhülni a probléma és én is mint az előző válaszoló megértettem magammal hogy ez nem normális. Nem normális hogy egy embernek csak úgy el kezd menni a hasa. Nyugtatókat kaptam a problémámra és segített (viszont nagyon álmos voltam tőle mindig).Mára már sokkal jobban vagyok és nem szokott előjönni ez a probléma, csak ha gondolok rá de akkor is megnyugtatom magam hogy ez nem normális és ilyen nincs. :)
Összegezve: Bármi problémád van ami ehhez kapcsolatos kedves olvasó minél hamarabb beszélj az orvosoddal hogy mi legyen! (ja és ha hasmenéssel vagy így mint én, ne szedd magad tele hasfogóval mert nem lesz jó vége! :D )
Nekem is ez volt. Irritábilis bélszindrómának is hívják, nekem pánikrohamokkal is társult.
Buszon egyszer majdnem végem lett. Utána volt még pár nagyon kellemetlen eset... aztán én is elmentem a pszichiáteremhez.
Kaptam egy dopamimerg rendszerre ható gyógyszert és nyáriszünet is volt az egyetemen. Így sikerült szép lassan leküzdenem. Xanax is segített olykor olykor. Engem nem álmosított.
Manapság rendeződött a belem, de néha még rámjön a para, mi lesz ha visszatér.
Hálisten befejeztem az egyetemet, lett munkám és a doktorit csinálom... ez már nem olyam stresszes, minimális megfelelés van csak. Ha tényleg nagyon nagy a gebasz, akkor bedobok egy 0.5-ös Xanaxot, de ritka ez már.
Az agynak nehéz parancsolni. Minél inkább annál inkább kiszúr veled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!