Pszichés hányinger minden reggel, hogy legyek túl rajta?
Figyelt kérdés
Hetek óta pszichés hányingerem van, néha öklendeznem is kell.
A nap többi részére kevésbé jellemző, de reggel nagyon rossz, enni sem tudok miatta. Már fogytam is, és minél gyorsabban szeretnék megoldást találni rá.
2017. dec. 31. 09:48
1/8 anonim válasza:
Valami baj van a munkahelyen?Vagy még iskolás vagy?
2/8 anonim válasza:
Beszèlj a szüleiddel !!! Èn is igy voltam ès ez a depressziónak egy jele .... Meny orvoshoz ... Utána már tudod h mi lesz a teendő !!
3/8 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok még.
Egyik reggel elkezdődött ez a hányinger dolog, és azóta olyan mèly nyomot hagyott bennem, hogy nem akar elmúlni.
Anyukám tudja, de azt mondta ne idegeskedjek.
Szakembert fizetni nincs pénzünk sajnos.
2017. dec. 31. 09:59
4/8 anonim válasza:
Történt valami az elmúlt időszakban,ami miatt szorongsz,idegeskedsz?
5/8 A kérdező kommentje:
Sok vizsgám volt egyszerre, és kikészített a hajtás.
Most viszont ezen a reggeli hányinger dolgon nem tudom túl tenni magam.
2017. dec. 31. 10:11
6/8 anonim válasza:
Eszel rendesen?Lehet,hogy sok a gyomorsavad.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát egy pár éve többször eszem kisebb adatokat, bár mostanában ez még kevesebb.
2017. dec. 31. 12:04
8/8 anonim válasza:
Nekem is volt középsuliban egy időszak, amikor kihánytam a reggelit. Stressz, idegeskedés, szorongó típus vagy lehet. Elmúlt aztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!