Metoprolol szorongásra?
Figyelt kérdés
Kiújult a szorongásom, nagyon keményen. Kb egy hónapja kaptam frontint (3x0,25 mg) + napi 2x0,5 40mg-os Propranololt, viszont már az első szem propranolol levitte a pulzusomat 42 körülire. Felhívtam a dokit, azt mondta, akkor ne szedjem, csak a frontint. Szedtem frontint kb 3-4 hétig, eleinte hatásos volt, viszont úgy írta fel az orvos, hogy hétről hétre egyre kevesebbet kellett szednem, így a 3-4. héten már egyáltalán nem hatott. Kb December 22-23 körül elkezdett csúcsosodni a szorongás, állandó halálfélelem, rettegés. Hála Isten túléltem a Karácsonyt, ma azonnal mentem vissza a dokihoz. Azt mondta, menjek vissza arra a szintre a frontinban, ami hatott + felírt Metoprololból napi 1-et (0,25 mg) Azt mondta, ez nagyon kicsi adag, és nem viszi le annyira a pulzust, de kordában tartja a szorongást. Elküldött vérvételre is, hogy tuti kizárjuk, hogy szervi bajom lenne, utána beszélünk a pszichiáterről. Viszont nagyon félve szedem be ezt a béta blokkolót a propanolol tapasztalatai után.2017. dec. 27. 10:30
1/1 anonim válasza:
Ezekkel nincs tapasztalatom, de én Spitomin -t szedek, nálam ez hatásos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!