Mit tegyek az ellen, ha borzalmasan szenilis vagyok?
Irreális módon nem emlékszek dolgokra, és itt most nem az iskolában tanultakra gondolok, mert nagyon is jó tanuló vagyok, és gyorsan megjegyzem a dolgokat. Viszont azt, hogy hová pakolom a dolgaim, nem tudom, ami azért rossz, mert rengeteg mindent elhagyok (vagy csak nagyon sokat kell keresnem). Onnan tudom egyedül, hogy mim hol van, hogy tudom merre szoktam lepakolni. Ha meg egy lapot/ csekket adnak nekünk a suliban, biztosan elfelejtem odaadni anyumêknak.
Vagy olyanok szoktak lenni még, hogy beszêlnek hozzám, és alapból is nehezen hallok, de néha ok nélkül elkalandozok, és fogalmam sincs, hogy mit mondott a másik. Vagy olyan is volt, hogy tesóm kiállt a garázsból a szemem előtt, és nem fogtam fel, hogy kiállt, aztán megkérdeztem anyumat, hogy kinyissam e tesómnak a kaput, hogy ki tudjon állnixd Sorolhatnám még, hogy milyen hatalmas hülyeségeket csináltam, de néha tényleg nagyon rosszul érzem magam miattuk, és nem tudom, hogy kihez forduljak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!