Ki érzett már hasonlót? Ez milyen mentális zavarnak, problémának a tünete?
Nem rég, egy a következő tulajdonságokkal jellemezhető érzés tört rám és legalább 4 napon keresztül tartott:
Megmagyarázhatatlan tragédia érzése, mintha valami nagy probléma történt volna, mint amikor az ember elveszít valakit; elhagyja a szerelme stb.
Nem találtam a helyemet, mindenképpen mennem kellett valahova, hogy változtassak a dolgon, próbáltam találkozni valakivel. Míg eljutottam hozzá, a metróút is elviselhetetlen volt, nem bírtam kivárni, hogy mikor érek már oda. Találkoztam vele, próbltam kellemessé tenni az időt, néha sikerült pár percig és akkor nevettem magamon, hogy mi volt ez a hülye érzés, aztán megint rám tört. Bementem a gyógyszertárba, vettem egy Nervenflege nevű gyógynövényalapú nyugtatót, beevettem. Ez mintha kis időre enyhített volna a dolgon, de aztán ébredést követően megint felfokozódott az érzés. A negyedik napon lementem futni s mintha ttól kezdve megszűnt volna ez az elviselhetetlen, alaptalan tragédián átesett ember érzése.
Először történt ilyen?
Nem lehet, hogy szorongsz?
Első körben egyébként én sem tippelnék mentális betegségre, lehet, hogy történt valami a napokban, amit ilyen furcsán dolgozott fel az agyad.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!