Mennyi idő alatt fejti ki a hatását a frontin?
Hogy meg nyugodjon ahhoz elég a gyogyszer bevételétől 15p.
Gyógyítani sosem fogja, stabilizálni igen egy rövid ideig amíg nem alakul ki a tolerancia a szervezetben a gyogyszer iránt.
Ennyire addiktív szert nehéz mondani mint a benzodiazepin hatóanyagú pszichoaktív anyagok.
Sokat tudnék erről mesélni de addigra feljön a nap:)
Semennyi idő után. Néhány órát hat, utána újabb adag kell.
Antidepresszánsnak hívják azt, amit keresel. Az egyenletes hatást biztosít, nem kell folyamatosan emelni, és nem kell emiatt esztelen mennyiséget szedni. Továbbá pár év szedés után jó eséllyel nyerhető néhány év nélküle.
Miujság azóta?
Én is sajnos vettem be 1 dzrmet, mett a tegnapi nap rettenet volt
Akik itt írták, hogy nehezen jöttek le róla, függők voltak, visszaszoktak rá, ti mennyit szedtetek? Én egy nap beveszek egy 0.25-ost meg 2x ennek a felét, szóval egy nap összesen 2szemet veszek be. Kb augusztusban kezdtem el napi 1-et szedni és aztán októberben a 2, amit azért csak felekben veszek be, hogy ne szédüljek tőle. Mellette szedek antidepit is.
A szorongásom és pánikrohamok miatt muszáj a frontin, de az a baj, hogy attól is szorongok, hogyha arra gondolok milyen elvonási tüneteim lennének ha szépen elkezdenék leállni vele :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!