Rexetin mellékhatása lehet?
Figyelt kérdés
Koncentràciózavar,zavartsàg,fejfàjàs,kissé furcsa homályos làtàs,minden éjjel àlmok,rémàlmok,reggelre izzadàs. Lehetnek ezek a rexetintől? Olvastam neten,de tapasztalatokat vàrok.2017. dec. 4. 10:53
1/3 anonim válasza:
Igen!!!
Bizonyos mellékhatások egy hónap szedés után megszűnhetnek, bár nekem a fejfájás fél év után is jelentkezett legalább heti egyszer és szokatlanul erősen úgy, hogy azelőtt sose volt ilyen bajom. Ezért is álltam le vele.
2/3 anonim válasza:
Igen, lehet. Az a baj, hogy szinte képtelenség eldönteni, hogy ezek (és más) tünetek az eredeti betegségtől, pl depresszió, a gyógyszer mellékhatásától, vagy a gyógyszer elvonásától vannak. Ha mostanában kezdted szedni és nem múlnak 4-6 hét múlva, akkor Neked nem jó az a gyógyszer. Ha régebb óta szeded, akkor vagy nem jó, vagy gyenge.
3/3 A kérdező kommentje:
Évek óta szedem és igen az a baj,hogy nem lehet eldönteni hogy mellékhatàs vagy a betegségtől.
2017. dec. 4. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!