Szerintetek mi lessz ennek a vége? Depresszió mellett naponta stressz!
Figyelt kérdés
Már idegrohamokat is kapok naponta. A depresszió az már alap nálam. De még emmellé rengeteg stressz helyzet. Már a torkomban is érzek fojtogató érzést. A mellkasomban valami szorító érzés. Szédülni is szoktam pár napja. Évek óta szedem a nyugtatót. Ha nem szedném már nem élnék. Úgy érzem mindenbe belefáradtam. Nincs kedvem élni, mert annyira eldrágult a lét fenntartás is, hogy úgy gondolom, hogy annyit már nekem meg sem ér. Úgy érzem, hogy ha meghalnék, felszabadulnék. Annyi fájdalom, keserű ség , csalódás van bennem, hogy már nem fér el a szívemben. Komolyan ezt gondolom és érzem. Hogy nem bírom már ezt az összetett lelki nyomást.2017. dec. 1. 15:30
1/2 anonim válasza:
Eloszor is probalj megnyugodni! Beszelj errol a pszihologusoddal minden fele kepp! Probalj tobb tarsasagi eletet elni, baratokkal lenni, ha esetleg nincsenek baratok, kezdj el baratkozni es nem fogsz olyan dolgokra gondolni amikre nem kell! A letfenntartas draga, de esetleg ha a sajat igenyeid picit lejjebb adod, vagy olyan munkahelyet keresel ahol tobb penzt tudsz keresni, konnyebb lesz! Esetleg ha a lakasfenntartast sokallod, keress lakotarsat. Kitartast mindenfele kepp! Fel a fejjel, probalj minden aprosagban latni valami pozitivat! Remelem tudtam picit segiteni
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Olyan jó, mikor az ember ilyet olvas, hogy együttérző egy ismeretlennel! Ez nagyon rendes tőled!
2017. dec. 3. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!