Félek a matektól a számoktól ha számokat látok összezavarodok és olyan mintha kínai betűket látnék, miért?
Figyelt kérdés
5 nyelven beszélek folyékonyul, egyébbként nem magyar vagyok, szóval köztük a magyar is, hülye nemvagyok mielőtt bárki leoltana ezzel, nemvagyok kiváncsi az oltásokra, remélem valaki tudna rajtam segíteni köszönöm a válaszokat! 19/L2017. nov. 30. 11:01
2/7 A kérdező kommentje:
Nemtudtam hogy létezik matek fóbia:/ és ebből ki lehet gyógyulni?
2017. nov. 30. 12:06
3/7 anonim válasza:
van olyan fóbia amikor bizonyos számoktól félnek. neked is lehet számfóbiád. ez persze hülyén hangzik, de én úgy gondolom hogy egy belső feszültséget vetítenek ki az ilyen emberek valami kézzelfoghatóra, például számokra, így körvonalazva a rettegést, ami elől ezáltal tudnak menekülni. Lehet hogy a te problémád is ez. De szakembert kérdezz!
4/7 A kérdező kommentje:
Hallottam szamfobiarol en nem egyes szamoktol felek azaz 666, hanem konkretan a szamolastol latok egy peldat es lefagyok teljesen mintha minden elhomalyosodna es kinai betuket latnek
2017. nov. 30. 14:02
5/7 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Mindig is hülye voltam matekból, csoda, ha kettes lesz az érettségim. Én is rosszul vagyok, ha meglátok egy példát vagy szöveges feladatot.
6/7 anonim válasza:
Diszkalkulia lehet, de lehet nem kezelt, csak a számokra korlátozódó afázia is. Ha szóban hallod a számokat az anyanyelveden, akkor nem zavarnak meg?
7/7 Tom Benko válasza:
Próbálj halmazként gondolni rájuk:
0=\emptyset
1=\{\emptyset\}
2=\{\emptyset,\{\emptyset\}\}
stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!