Depressziotol a maximalis onbencsulesig? Ki elt mar meg hasonlot?
Konyvet irok es a foszereplo nagyon durva dobb eve tarto depressziobol labal ki a baratai segitsegevel. Hogyan szokott ez vegbe menni? Mennyi idot vesz igenybe?
Akinek van errol tapasztalata, nagyon megkoszonnem ha megosztana velem.
(bocsi angol a telom)
Ja es meg mielott jonnenek a piszkalodasok hogy miert akarsz tapasztalatok nelkul konyvet irni legy szives mellozzetek
Ez az en dolgom.
Elolre is koszonom.
A könyvíráshoz elsősorban fantázia, kreativitás kell. Bármit kitalálhatsz, a te történeted nem írhatja meg más, mert akkor már az nem lesz a tiéd.
Mondhatnám azt, hogy hasonló folyamaton mentem keresztül az elmúlt egy évben, de nem hiszem, hogy ilyen történetre vágysz.
Nekem az véleményem hogy ne ez legyen a könyved központi témája. Ha nem vagy szakértő, vagy nem vagy érintett akkor nincs tartalom. Ha más elmeséli neked, akkor sincs azonosulási pont és így sem tudod átadni a folyamatot. Egy ilyen témájú könyvet valószínűleg ezzel a gonddal küzdő emberek olvasnak, így ők sem tudnának kapcsolódási pontot találni.
Válassz más témát szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!