Nem akarok élni, mit csináljak?
15éves visszahúzódó fiú vagyok, most mentem gimibe, nincsenek barátaim (eddig se voltak) senki nem jön oda beszélgetni, egyedül ülöm végig a napokat aztán egyedül töltöm a délutánokat.
A jegyeim pocsékak, matekból kémiából és franciából félévkor meg fogok bukni, a többi tárgy sem megy túl jól, semmiben nem vagyok jó, semmihez nincs tehetségem.
Nem sportolok, 3kör futástól kifulladok, nincs adottságom a sporthoz.
Nincs hobbim, bár régen gitároztam (ami nem ment jól), fényképeztem, programoztam (ez se megy jól), de túl fáradékony vagyok egy hobbihoz, a suliban egész nap majdnem elalszom, a buszon mindíg alszom és otthon is mikor hazaérek az az első hogy alszok pár órát, tanuláshoz nincs se erőm se kedvem, néha belealszok a közepébe.
Barátnőm nincs és nem is volt pedig minden 2.lány megnéz az utcán(nem egobol mondom)
Mit csináljak?
Ja és szorongok vagy pánikbeteg vagyok ami annyirt jelent hogy a suliban 1x- x2 hányok naponta(wc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!