Valaki kérem tud segíteni? Tanácstalan vagyok
32 éves nő vagyok. 1 éve kezelnek mentális betegséggel.
A gyógyszereim: escitalopram20mg/nap/reggel
Kventiax25mg/nap/este
A héten megyunk vissza az orvoshoz, mert sajnos egyáltalán nem vagyok jól. Pedig 4 hete emeltük meg a gyógyszer adagjaimat/mindakettőt/.
Tüneteim: nehezen tudok elaludni/fetrengek. Ha kialszom magam, hiába alszom 8-10órát mégis egész nap fáradtnak érzem magam. :(
Alvás alatt izzadok.
Ami most jön,az a legdurvább tünetem.
Az mégcsak hagyján hogy rémálmaim vannak. De olyan mintha az álmaimat élném újra.
Mi lehet ez?
Megnézek egy thriller filmet pl látok benne egy gyilkosságot es mikor ébren vagyok valami arra késztet hogy énis gyilkoljak.Élvezem ha rossz ember lehetek. Nagyon félek magamtól hogy nehogy a páromat vagx a 10 éves gyerekemet vagy önmagamat bántsam ha eldurran az agyam.
Miért akarom átélni a rossz álmaimat?
Milyen betegség ez? Skizofrénia? Hangokat nem hallok csak képek jönnek elő előttem.
ma 13:47
Na hát ez az. Szorongásra szeded a gyógyszert, miközben ölni volna kedved. Akinek meg szorongásra kellene gyógyszer annak meg ölés ellen adják XD
Ez a gyilkolási vágy KIFEJEZETTEN KÍSÉRTÉS!
Hogyan állsz a vallással? Jársz templomba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!