Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szociális fóbai és depresszio...

Szociális fóbai és depresszio kezelése és orvos békés megyében?

Figyelt kérdés

Már évek óta küzdöm ezzel.Családom nem tudják vagy csak sejtik elintézik annyival hogy "lusta vagyok még szégyenlős".

Nem merek boltba menni ügyeket intézni dolgozni (3év alatt 4 hónapot dolgoztam összesen)stb.Szinte semmit vagy csak megszokott helyekre megyek de ott is rosszul vagyok.Nem akarok erről sokat írni.

Békés megyében keresek egy jó magán orvost aki tudna segíteni nekem és jól képzett.

Házi orvoshoz nem akarok menni mert elmondaná szüleimnek stb ők úgyse értik és tudnák megemészteni ezt a helyzetet.

2017. nov. 13. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ott nincs ilyen, Tündérhegyet próbáld meg, oda mennek mindenfelől az országból.
2017. nov. 13. 23:57
 2/4 anonim válasza:
Gyulán rendel Veress Erzsébet pszichológus, keresd fel bátran.
2017. nov. 14. 07:58
 3/4 anonim ***** válasza:
en is bekes megyei vagyok es szinten kuzdok hasonlo problemakkal...en voltam mar pezichologusnal de nem segitett sajnos es abbahagytam. egy idore jobban lettem, szerintem a bipolaris oldal miatt, de mar-mar felhotlenul boldog nyaron vagyok tul, de osz ita kezdodott minden elorol...en sem tudom, hogy lehet kilepni egy ilyen ordogi korbol. es valoban, nagyon sokat tud rontani a csaladi leszarom a gyereket hozzasllas..
2017. nov. 18. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Békés megyén belül hol és kinél voltál pontosan ?

2017. nov. 18. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!