Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mit csináljak és...

Szerintetek mit csináljak és miért van ez? 15 éves lány.

Figyelt kérdés
Egésznap rossz kedvem van ,nem akarok menni suliba ha ott vagyok egesznap hisztizek utalom az egesz osztalytarsam ,tanarokat ,barataim nincsenek. Aztan alig varom h haza erjek sulibol tanulni nincs kedvem ,faradt vagyok alig varom h aludjak reggel ki sem akarok kelni az ágyból már annyira unom nem tudom miert van ez. Van amikor egesznap csak aludnék nincs kedvem semmihez. Nem tanulok jol.
2017. nov. 10. 21:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg nem érdekel semmi. Utalok emberek között lenni
2017. nov. 10. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyszóval antiszoc.vagy
2017. nov. 10. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez mennyire én vagyok 15/l
2017. nov. 10. 21:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Töriből is van 3 ötösöm(rossz jegy,nem magyarorszagon elek) ,tanulom de hiába mert semmit nem jegyzek meg... Szoval mar nem erdekel

De aztán ha anyám megtudja csak szepen leordítsa a fejem és kész

2017. nov. 10. 21:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Aztán meg csak sírnék ,zenet hallgatnék
2017. nov. 10. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Tini vagy ... ennyi az egész. Majd kinövöd. Talán egy depresszív periódusod is van, a levertségből következtetve. De ezt tényleg ki fogod nőni, ne aggódj. Ha nagyon rosszul érzed magad akkor kérd az iskolapszichológus segítségét.
2017. nov. 10. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!