A Rivotril nyugtató másnál is okoz alvászavarokat, ill. rémálmokat?
Figyelt kérdés
Már több hatóanyagú nyugtatót kipróbáltam; de az összes közül - engem legalábbis - ez zavart legkevésbé memóriaromlás szempontjából.2017. okt. 17. 19:01
11/12 anonim válasza:
Én azt az infót kaptam régebben pszichológustól, hogy nem szeretik az orvosok sem adni, mert egy úttal oszthatnának helyette fél deci körtét. Nálam is az volt, hogy egész nap zenét hallgattam, mint aki be van ecstasyzva. Tény, hogy hülyének nem éreztem magam, de jelentősen feljavítja a hangulatot. Ne vedd sértésnek, én is szedek különféle gyógyszereket.
12/12 tibka válasza:
Nekem igen főleg a leszokási procedúrában amikor csökentettem az adagot nagyon durva rémálmaim szoktak lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!