Depresszióból fakadó főként szexuális problémák. Mi a megoldás? Betegségtudat hiánya, gyógyszerek mellett erős betegségtudat megjelenése, majd a tagadás fázisa.
Hiába kapott antidepresszánst, nyugtatót a párom. Kb. 3 hétig szedte, semmi eredmény. Nem volt benne betegségtudat, de ahogy szedni kezdte a gyógyszert, már rátört a betegségtudat, szégyenérzet és még rosszabbul lett.
Az orvos azt mondta, akkor ne szedje tovább és beutalta ideggyógyászhoz, ahová viszont nem akar elmenni és azt mondta, semmilyen gyógyszert nem akar szedni.
Most átlépett a tagadás korszakába. Nem vagyok beteg, csak egy kicsit depressziós, mondja...
Ha minden igaz, talán pszichológushoz el fog menni, azt mondja, a beszélgetés majd megoldja... Bennem erős kételyek vannak ezzel kapcsolatban. Ha a beszélgetés elég lenne, akkor nem lenne semmi baja. Én hiába próbáltam szavakkal hatni rá, semmire nem jutottam vele.
Zűr van a fejében, ami kihat a szexuális életünkre is merevedési problémák formájában. Azt mondja, ha ez nem lenne, helyre jönne, így úgy gondoltuk, szexuálpszichológushoz fordulunk.
Mit kezdjek ezzel az egész szituációval? Hogyan lábalhat ki ebből a mély gödörből? Mire számíthatok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!