A deperszonalizáció hirtelen múlik el, vagy fokozatosan?
Figyelt kérdés
Nyugtató elvonás után jött elő nagyon súlyos formában. Sokat enyhült, de még mintha nem lennék önmagam. Elsősorban az írjon, aki átélte. Köszönöm.2017. okt. 8. 21:22
1/1 anonim válasza:
A depresszionizáció a depresszió egyik legrosszabb tünete.Ez hiretelen jön elő és olyan hirtelen is tűnik el,és szabályos időközönként felbukkan mikor milyen mennyiségben.Ez tarthat egy pár óráig,de akár egy hétig is folyamatosan.Én is ezzel küzdöm már egy ideje és ilyenkor olyan érzés mintha nem is én lennék oylan idegen minden az emberek,a helyszín még a saját házam is és az anyám is.Szerintem ez az egész teljesen nem múllik el olyan egyszerűen,én gyógyszert is szedek rá meg pszichiáterhez is járok,de már több mint egy éve nem tudok kimenni belőle.Ha gondolod írj és meghallgatlak esetleg tanácsot is adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!