Milyen betegsége van annak aki élvezi a szado-mazo szexet?
Hetente egyszer felvetődik bennem ez a kérdés, meg az hogy ez egyáltalán betegség-e.
Meg akarok nézni online egy filmet és felugrik millió ilyen
Többször végiggondoltam de nem tudom milyen betegsége van annak aki ezt élvezi
Mérsékelten ilyesmiket tenni bizalom-építő. A másik engedi (hogy ő miért élvezi kevésbé ismert) de mivel kiszolgáltatott helyzetbe kerül, bíznia kell bennem. Ha ő bízik én is bízok. Ez nálam csökkenti a bizalmi gondokat.
Közízlés szerint megalázó dolgokat tenni pedig az elfogadást érezteti.
Lehet csak nálam van így, vagy rosszul látom.
Ennél sokkal egyszerűbb dologról van szó.
Endorfin szabadul fel ilyenkor az emberben s ezt van aki szereti.
Hogy hogyan valósítja meg az meg inkább ízlés kérdése.
Hasonlót érez a hegymászó is.
Beteg?
Hasonlót élvez a motoros is. A sima városi motorozás is eszement dolog, mikor autóban védi légzsák, kaszni, itt meg semmi. A bukósisakot nem lehet összehasonlítani a kaszni a légzsák védelmével.
De még egy buszra is biztonságosabb felszállni hivatásos egészségileg szűrt vezető mögé, mint nekünk autóba ülni, esetleg a régi ismerős mellé akiről még ennyit se tudunk.
És akkor a motorversenyzőről nem is beszéltem.
És ebbe mind bele lehet halni. Szado mazoba előfordul ugyan, de sokkal ritkább.
De még a megszállott festőt, barkácsolót, szoftver tervezőt is ide sorolnám, ha ingyen teszi. Hisz az is egyfajta élvezet s ingyen dolgozni mondhatnánk, hogy ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!