Most miért nem tudok leszokni a gyógyszerről?
Figyelt kérdés
Idáig 3-szor kaptam vissza gyógyszert, mert akkoriban mélyponton voltam. De x hónap után magamtól szoktam le róla, úgy hogy nem volt gyógyszer elvonásom. Ebben az évben elején. Újra mélypontra kerültem vissza kaptam és nem tudom elhagyni a gyógyszert. Mi az oka, régen simán eltudtam hagyni gyógyszert, most meg nem tudom?2017. szept. 19. 13:58
1/2 anonim válasza:
Az az oka, hogy mostanra alakult ki a függőség. Miért nem tudod elhagyni?
2/2 A kérdező kommentje:
"Az az oka, hogy mostanra alakult ki a függőség. Miért nem tudod elhagyni?"
Visszatérő depresszió, szorongás, pánikbetegségre kaptam antidepresszáns meg nyugtató, ami x hónap után gyógyszerrel kigyógyultam belőle és elhagytam simán a gyógyszert. Sokáig nem volt bajom, nem szedtem gyógyszer. Utoljára 2014-ben szedtem gyógyszert és el is hagytam. Ebben az évben jött vissza előbb emlitet betegség még rosszabb állapotban. Nem tudom elhagyni mert nem tudok kigyógyulni a pánik betegségtől. Mondhatjuk gyógyszer "biztonságot" ad nekem hogy ha kimegyek az utcára vagy messzire kell mennem. Akkor tudom, nem leszek rosszul mert szedem. Probáltam elhagyni a gyógyszert, akkor meg nem tudok kimenni az utcára.
2017. szept. 20. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!