Vajon mi lehet a gond? Lehet nem jó kategóriába írtam.
Nemrég kezdtem el dolgozni,ide vágytam, ez volt a nagy álmom annak ellenére,hogy tudtam mennyire stresszes,de az sem zavart. A legboldogabb voltam, mikor összejött. Az első pár hétbe motivált voltam, lelkes a sok ottani feszültség mellett is,de most egy hete csak sírok szinte mindennap, ok nélkül rám jön, mély depressziós érzéseim vannak. Úgy érzem nagy a nyomás, legszívesebben munka közben hazajönnék és felmondanék, elbújnék egy szobába és csak sírnék, de nem tudom miért, pedig a kollégákkal is elvagyok már,a szakmai része is jobban megy, vannak még új dolgok,de már jobb. Bent is azt érzem, hogy már beszélgetni sincs kedvem a kollégákkal, legszívesebben senkihez se szólnék, nem csinálnék semmit. Nem értem magamat, nem tudom mi lehet a bajom, gondolkozok a váltáson, de félek, hogy megbánom, mert a lelki érzéseim nem abból erednek és ott csak rosszabb lesz majd, vagy ugyanilyen. Itthon is csak agyalok, nem tudok kikapcsolni.
Bocsánat, ha hosszúra sikerült. Volt esetleg valaki hasonló helyzetben?Mi segített? Nem tudom megfejteni a problémám forrását. Előre is köszönöm a válaszokat.
Egy hét még nem olyan sok idő, van az, hogy rossz passzban van az ember. Fordíts időt a pihenésre, amint kilépsz a "gyárkapun" felejtsd el a melót. Este egy enyhe növényi nyugtató, vagy gyógytea segít kipihenni magad. Nem szoksz rá.
Nőknél lehet ennek a megmagyarázhatatlan rosszkedvnek hormonális oka is. Ha köthető a ciklushoz, akkor tudsz rá tudatosan készülni, olvass utána (PMS). Ha súlyosodik, akkor orvos segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!