Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a baj a barátnőmmel?...

Mi lehet a baj a barátnőmmel? Ez lehet valami betegség?

Figyelt kérdés

22 éves, 2 éve vagyunk együtt, de egyre furcsább. Nagyon szép lány és okos. Nekem nem volt eddig csak 1 kapcsolatom, az se tartott túl sokáig. Úgy éreztem megtaláltam a tökéletes lányt.

Aztán voltak dolgok amiket furcsáltam pl amikor elmesélte hogy ő régen szeretett szórakozni a fiúkkal.. kb 13 éves kora óta randizgat fiúkkal, de még csak megcsókolni is alig engedte magát nekik, ezért is, hiába volt már kb 20 "kapcsolata" még szűz volt amikor megismerkedtünk. Most is szinte csak fiú barátai vannak, akiknek a nagyrésze szerintem csak azért barátkozik vele, mert bejön nekik.

Szexuális téren nagyon odaadó, csodás vele a szex, de érzelmileg már nagyon más.

Nagyon érzékeny lány, könnyű megbántani, gyakran sír. Viszont a felém táplált érzelmeit nem érzem ilyennek.. alig mondja hogy szeret. Általában én mondom hogy szeretem és visszamondja, hogy ő is. Megölelni is ritkán ölel.

Mostanság ez különösen zavaró volt, meg már szexelni se akart annyit ( régen mindig ő kezdeményezett) ezért felhoztam neki a témát. Elkezdett sírni és azt mondta hogy nem mindig érzi, hogy szeret. Egy ideig szeret, aztán nem érez irántam semmit, hiába akar. És hogy mindig ez váltakozik. Most pl ebben az időszakban van, hogy teljesen elhidegült. Azt mondja, hogy ez azért van, mert nem tud igazán szeretni senkit. Csak kötődik hozzám de ő nem képes szeretet/szerelem érzésére és másokkal is így érez a családjában/barátai között, hogy nagyon kötődik és fél hogy a másik nem viszonozza ezt és elhagyja/ baj éri.

Ja még hozzátartozik az is, hogy a kapcsolatunk során kb 4 havonta eljátssza azt, hogy valami miatt nagyon kiakad rám, ilyenkor azt mondja, hogy nem szeretem őt és hogy változtatnunk kell, ilyenkor majdnem szakítunk is. Aztán meg mondjuk pár nap sírás után helyre jön és újra csodás vele minden.

2017. szept. 17. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy ő ilyen alapból, vagy valamilyen lelki problémája van, amin viszont segíthet egy jó pszichológus.
2017. szept. 17. 10:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja és ezek mellett nagyon önző lány...
2017. szept. 17. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Borderline személyiségzavar
2017. szept. 17. 11:48
 4/4 anonim válasza:
Hűű sajnos tanácsot nem tudok adni de nekem az ex barátom volt ilyen ő járt pszichológushoz de sose mondta el miért, de tudtam hogy van rá ok rendesen...Én nem tudok mit mondani csak azt, hogy nálunk az egyik ilyen alkalom eldurvult és szakítás lett és őszinén amennyire fájt annyira meg is könnyebbültem...Teljesen már engem tett beteggé az ő viselkedése, érzelmileg kikészültem mellette és erre csak utólag jöttem rá...Pedig a mi kapcsolatunk 8 hónap volt kb. nem olyan hosszú mint a tiétek...Én azt tanácsolom, hogy mérlegelj írd fel egy lapra, hogy miért jó vele lenni mit érzel vele kapcsolatosan szóval az egyik oldalra pozítiv dolgokata a másikra a negatívat és szemléltesd magaddal, hogy megéri-e...Tudom nehéz! Kitarás! És még valami ne gondold azt, hogy te leszel a gyógyszere aki rendbe hozza...Csak te fogsz benne tönkremmeni a végén. (lehet lepontozni, de ez saját tapasztalat teljesen hasonló esetben)
2017. szept. 19. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!