Segítség! Van itt valaki, akinek már sikerült kiszednie egy szerettét a depresszióból?
Az első válaszolót nem igazán értem, jó, oké, nem a te feladatod, de ki más segítene a barátodon, ha nem pont Te? Én valahol inkább a barátodhoz vagyok hasonló, szóval a kérdésedre nem tudok válaszolni, de nekem pl. nagyon sokat segítettek abban, hogy megnyíljak és szeressek élni. Gyakran elhívtak mindenféle helyre, vagy akár csak sétálni, még ha sokszor vissza is utasítottam, nem adták fel. És sokszor volt, hogy én alig beszéltem, ők viszont végig dumáltak, de mindig megadták a lehetőséget arra, hogy én is kibeszéljem magamból a napi hülyeségeket.
A meghalási vágy talán amiatt is lehet, hogy nincs elég önbizalma, vagy nincsenek céljai az életben. Ezekben is tudsz neki segíteni, még akkor is, ha csak beszélgettek róla. :)
Sajnos elég sok türelem kell az ilyen emberekhez. De ha egyszer megnyílik, utána már nem lesz semmi gond. :)
És baromira büszke lehetsz magadra, hogy segítesz neki, mert tényleg nagyon kevés ember teszi meg ezt másokért, sokan még a saját családtagjaikért sem sajnos. Sőt, igazából észre sem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!