Utálok élni és meg akarok halni. Miért nem javul már a helyzetem?
"A boldogság ismeretlen fogalom"
tényleg.. szerinted mi a boldogság???
"Evek óta azt várom hogy jobb legyen, mindent megteszek és semmi!'
Mi az a "minden"?
A boldogság ismeretlen fogalom alatt azt értem, hogy sosem voltam még boldog, vagyis csak 1-2 napig éreztem ilyet de lehet az is csak öröm volt, amúgy nem vagyok boldog.
Mindent megtettem = 20 kg-t fogytam, a szakembereket is próbálkozásnak veszem, youtuben előadásokat néztem, naplót vezettem ahol próbáltam rávezetni magam a hibáimra (ezt a módszert a neten láttam, amúgy nagyjából hatott pár dologban)
Szociális fóbiám van egyébként, de elég durva és erős önbizalomhiány.
Mindenki a hozzáállásomra fogja, de szerintem nem ez az egyetlen oka. Folyton rossz történik velem, kihasználnak az emberek, megaláznak, belém rugnak, lenéznek. Én pedig folyton csak rosszabbul vagyok. Semmi nem jön össze és szerencsétlen vagyok, de tényleg.
Komolyan mondom vállalj hospice-házban önkéntes munkát, egyrész nem akarnál annyira meghalni másrészt jobban becsülnéd az életed! Hidd el másnak sem könnyű.
Nem várni kell hanem tenni érte de csak úgy hogy éld az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!