Itt már csak szakember segíthet?
Figyelt kérdés
Évek óta boldogtalan vagyok. Úgy érzem egy szerencsétlen senki vagyok, egy nagy vesztes az életben. Képtelen vagyok a jelenlegi életemmel azonosulni, szinte elérhetetlennek tűnő álmokról ábrándozok. pszichológus segítségére lenne szűkségem?2017. szept. 6. 19:03
1/2 anonim válasza:
Nem, csak ember vagy mindenki ezt érzi vannak akik tisztában vannak vele vannak akik nem. Van aki már átesett ezen,van aki majd fog. Mindenki volt és lesz padlón.A probléma a hozzá állásoddal van. Régen ugyan azt éreztem mint te és megtanultam egy hasznos dolgot. Időbe kerül elsajátítani de ezzel lehet élvezni az életet.Tanuld meg leszarni az életet komolyan mondom,szar a munkád? Kit érdekel csinald amit szeretnél ne érdekeljen mások véleménye és ne hasonlitgasd magad másokhoz 7 miliárd ember él ezen a földön annak az esélye ,hogy valamiben a legjobb legyél 0 nem lehetetlen de valszeg 0. Az élet túl rövid ahoz hogy sajnálkozz és elsavanyodj. Nézd meg mi az ami miatt nem vagy boldog és változtass rajta. Zavar ,hogy kövér vagy? Tégy ellene! Zavar ,hogy szégyenlős vagy és nem mersz lányokhoz szólni? Szard le mi a legrosszabb ami történhet? rád mutogatnak és elkezd mindenki rajtad röhögni. és akkkor mivan? tovább mész és tovább csinálod mert az élet nem arról szól ,hogy elkerüljük a pofonokat hanem hogy minden egyes pofon után újra és újra elviseljük az ütéseket egészen addig amig már kitudod állni és nem küld a padlóra.Tarts ki és tedd amit kell.26/F (a pszichológus azt csiinalja mint egy igaz barát csak pénzért)
2/2 anonim válasza:
Igen, pszichológus és/vagy pszichiáter tudna segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!