Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A ferjem csak eskuvo utan...

A ferjem csak eskuvo utan arulta el hogy mentalis betegsegben szenved, illetve csak keson jottem ra hogy gyogyszerfuggo. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elore is a bocsanat az ekezetekert. En valasz helyett egy kovetkezo kerdest fogok bedobni. Paromnak generalizalt szorongasos zavara vanm, amit elfelejtett.... kozolni az eskuvo elott.... Csak a cipralexet arulta el, mondom az biztos nem baj. Most bromazepamot (lexotanil 3 mg) es cipralexet szed, de azt mar het eve (amit azzal ment hogy de nem folyamatosan), es teljesen kuka tole. A napirendjet is teljesen felboritotta. Del korul bevesz egyett, es valahogy del es harom kozott elmegy aludni, este felkel. A baj az ezzel a cuccal hogy az urulesi ideje nagyon hosszu es (a velhetoen) tiszta pillanataiban is teljesen kuka immaron. Mivel az angolja nnyira nem jo, es en sem beszelem nagyon jol a nyelvet, nem tuntek fel azok a dolgok amik most hogy osszehazasodtunk es osszekoltoztunk ezzel egyutt mar szemet szurnak es zavarnak. Borzaszto memori-problemai vannak, semmit nem kepes megtanulni, nagyon egyszeru oswszefuggeseket sem lat at. Zenelunk mind a ketten (egyutt), de mar a zeneben is zavaro, mert csak az improvizacioban lehet vele egyuttmukodni, strukturakat, sorrendeket nem jegyez meg, borzaszto sok a konfliktus belole, foleg ha tobben zenelunk es penzert....Minden problemat letagad, a multkor eljutottunk odaig hogy engem kuldott orvoshoz, borzalmas pataliat csapott amikor azt mondtam neki hogy kerje ki olyan orvos velemnyet a gyogyszerrol akit egyikunk sem ismer. Azt is a lelkemre kototte hogy a tagabb csaladja elott titok, de ezt egy ido utan nem lehetett tartani, mert az o hazajaban elunk, es csak az o csaladjara tudok it6t tamaszkodni egy-ket barattol eltekintve. Arulo meg mindenfele szemet dog lett belolem. Haraalmas veeszekedeseink vannak, a valas majdnem kesz. Tudom hogy fuggo, ertem en. Megigerte hogy lassankent leteszi (orvos nelkul akarja), de szerintem csak hulyit, tobbszor a szemembe hazudott mar, egy szavat sem hiszem. Minden ismerosom azt mondja menekuljek, nade csak a ferjem..... Viszont alig ket honapja vagyunk hazasok, es az idegeim maris tropara mentek. Ti mit gondoltok?

2017. aug. 25. 12:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%

Nehogy egyszer arra ébredsz, hogy össze vagy szurkálva és a fejed nincs a nyakadon. És ezt tiszta szerelemből fogja tenni.

De előtt még összzehoztok 1-2 hibás utódot.

2017. aug. 25. 13:05
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesz semmi bajod ha elfogadod ot. Az eleje nehez, nekunk tobb mint egy ev megvan mar egyutt.. Es nekem nem csak a fuggoseg a gond. Szoktak lenni sajnos (remelem erthetoen fogalmazok) paranoid pszichotikus epizodjaim. Minden ok nelkul, megis megoldjuk. Igen, 16 vagyok, es ezt dobta a sors. Szivesen beszelnek veled , segitek ha tudok. Irj batran
2017. aug. 25. 13:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a valas a legjobb megoldas. Nem bantasbol, de hogy ismertetek meg egymast, ha alig tudtok kozos nyelven beszelni? :) (tenyleg nem bantas, csak kivancsisag)

Az oke hogy a hazassag egy eletre szol, de ha o n tesz meg mindent erted te meg igen erte, akkor mirol beszelunk? A masik meg az oszinteseg.. Ha mar hazasodok akkor oszinte vagyok a partneremmel, nem? :)

2017. aug. 25. 13:10
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Amugy nem minden "vicces" megjelenesem szamit hulyesegnek. Pl a 3D. Ertelmezheto filmkstegorianak vagy igy is: DDD = Deperszonalizacio Derealizacio Disszociacio. Igy mar nem vicces, igaz? Ez vagyok en.
2017. aug. 25. 13:11
 15/18 anonim ***** válasza:
21%
Én a "A válaszíró 50%-ban hasznos válaszokat ad." emberkének mondom, hogy You made my day!!! Xanax4ever :D
2017. aug. 26. 00:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Vergödhetsz, de akkor sem ismered öt és nem is tettél rá kísérletet. Érdekes, nekem két nap után szemet szurt a párom problémája az étkezéssel.

Miért? Mert odafigyelek rá... mindezt 900+ km-es távkapcsolat mellett.

2017. aug. 27. 09:30
 17/18 anonim ***** válasza:
En is fuggo vagyok, es egyeb gondok is vannak. Oszinten elmondtam neki a legelso nap es az elejen le akart szoktatni, de kesobb ezzel felhagyott. Csak azt szeretne, hogy tartsam a merteket. Ez megy :) A mentalis gondokrol nem tudtam, azt o vette eszre 3 honap leforgasa alatt :/
2017. aug. 27. 10:58
 18/18 A kérdező kommentje:

16-os. Senki nem vergodik...

Nyilvan nem teritettem ki minden lapot. Akinek privatban irtam az erti. Nem szeretem ha valaki azert jon ide hogy jol megmondja. Mondd meg jol, otthon, vagy elobb kerdezz... Nem azzal nyitottam hogy a parom majd lehazudja a csillagot az egrol...

2017. aug. 27. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!