Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológus nélkül is túl...

Pszichológus nélkül is túl lehet jutni az ilyesmin?

Figyelt kérdés

Mostanában túlságosan is érzékeny vagyok, állandóak a hangulatingadozásaim. Bár tele vagyok tervekkel, egyszerűen semmihez nincs kedvem, azelőtt sosem unatkoztam, most mégis megpusztulok, már a barátaimmal sincs kedvem elmenni, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért.

Régebben nem voltam sírós,most meg azon kapom magam, hogy apróságokon is legszívesebben elbőgném magam.

Hogyan lehetne ebből kilábalni?

(Mozgást iktattam be az életembe, de nem érzem jobban magam tőle)

2017. aug. 24. 12:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Majd kiderül. Ki kellene vizygáltatnod magad, mert ha semmi érzelmi oka nincs ennek, akkor valami szervinek kell lennie.
2017. aug. 24. 12:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a kamaszkor miatt van ez, ha még beleesel ebbe a korosztályba. Ha emiatt van, akkor el fog múlni. Lehet azonban kezdődő depresszió is, ami már egy komolyabb dolog! Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad! Vedd rá magad, hogy kimenj a barátaiddal, járj társaságba, csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz, és vedd számba, miben vagy jó. Magaddal kapcsolatban gondolj a jó dolgokra.

Ha ez nem segít, akkor irány a pszichológus.

2017. szept. 10. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!