Frontin helyett Kventiax 0.25 írtak fel? 2 darabot estére. Mellékhatások? Mit tapasztaltatok?
Kventiaxból 25 mg-os a leggyengébb, szerintem erre gondoltál. Sajnos ez elég durva gyógyszer, skizofréniára és bipoláris depresszióra javallott, bár tény, hogy van nyugtató és alvást elősegítő hatása.
A 25-ös a kezdő adag, ha emelni kell, akkor kórházban kéne kezdeni, épp a mellékhatások miatt. 8-900 mg a legnagyobb dózis, de szorongásra ennyit biztos nem adnak.
A szedés kezdetén vérnyomás esés és pulzus-emelkedés, akár ájulás és aluszékonyság a legjellemzőbb.
A vérképnek sem tesz jót és nehéz leállni vele.
Nem tudom, miért, de az utóbbi időben az orvosok szinte minden pszichés zavarra hajlamosak ezt írni. Nem kéne..
50 mg nem sok, én 300-at is szedek, ha rosszabbul vagyok, de alap a 150 mg, de több, mint 10 éve szedem, sajnos.
Hogy miért írják előszeretettel, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!