Csak én gyűlölöm a pszichológusokat?
Figyelt kérdés
elkérnek 10.000 ft-ot egy 50 percért és mit kapsz?: bólogatást, hümmögést, mondanak valamit, amit vagy megfogadsz vagy nem.2017. aug. 16. 15:50
1/9 A kérdező kommentje:
mit érnek azok?
2017. aug. 16. 15:50
2/9 anonim válasza:
Valóban gyakran ez a helyzet, kevés a jó pszichológus.
3/9 anonim válasza:
Javaslom, nézd meg a Terápia című sorozatot, de nem ám csak egy részt, talán kicsit jobban megérted majd, hogy nagyon nem mindegy, hogy észrevesz-e olyan apróságokat az a "szemét pszichológus", ami neked pl fel sem tűnne, és tudja-e úgy, olyan irányba fordítani a "hallgatást", hogy abból a kliense tudjon kamatoztatni valamit...
4/9 anonim válasza:
Nem, van még jó pár sekélyes, tájékozatlan, szűklátókörű ember, aki egy kalap alá veszi az pszichológust, ráadásul úgy, hogy igazából fogalmuk nincsen a pszichológiáról. Ugyanígy képeznek véleményt bármiről mindenféle mélyebb tudás nélkül. Kb. az emberek 95%-a ilyen. :D Szóval ne aggódj, nem vagy egyedül...
5/9 A kérdező kommentje:
a kliens manipulálására épül ki függőségben tartják az embert.
2017. aug. 16. 16:09
6/9 anonim válasza:
Én a pszichiátereket. zavart lelkiállapotomban belém beszélte, hogy depressziós vagyok, nekem gyógyszer kell, napi 4 szem antidepi, 2 szem nyugtató, amik persze nem okoznak függőséget, nincs hozzászokás. A végén már ott tartottunk, hogy az asszisztense felírta a gyógyszert, az orvost meg nem láttam többet. Siralmas volt a leszokás, keményen megdolgoztam mire lejöttem a szerekről.
7/9 anonim válasza:
a pszichiáter ingyen van, vele is lehet beszélni és szükség esetén gyógyszert is felírhat, nekem segített
amit viszont én gyűlölök azok a bentfekvős pszichiátriák, mindenféle problémát egyféleképpen kezelnnek a gyógyszert leszámítva, nyugtatóelvonás közben mikor amúgy is totál görcsben voltam és spontán sírásrohamok jöttek rám, kötelező kiscsoporton beszéltetik az emberrt, mindenütt akad olyan dolgozó aki visszaél a hatalmával és úgy beszél az emberrel mint a kutyával.
egyik helyen heti 2 kilót fogytam, hetekig kellett könyörögnöm anyáméknak hogy ez nemhogy használna de árt nekem, ott fogok elpusztulni ha nem jutok ki
gyermekpszichiátriákkal kapcsolatban viszont kifejezetten pozitív tapasztalataim vannak
8/9 anonim válasza:
Na-na, ha valódi pszichológushoz mész, akkor ott kezdődik, hogy kapsz szerződést, amiben pontról pontra le van írva, hogy mot vállal veled kapcsolatban, hány alkalomra lesz szükség. Ha csak ilyen mezei okj-s magát pszichológusnak hazudó valakihez, akkor ott szívtál, de ne említsd őket egy lapon a valódi pszichológusokkal, és a pszichiátereket se kell belekeverni a dologba, két külön szakma.
9/9 anonim válasza:
Honnan tudná hány alkalomra lesz szükség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!