Sikertelen öngyilkossági kísérlet után mi lesz az emberrel ha kórházba viszik?
Kórházban dolgoztam mint bérszámfejtő hallottam láttam dolgokat....
Ha pl.. leugrik valahonnan az illető akkor összerekják a sérült részeket, megszögelik stb... de nem úgy bánnak az illetővel mint a többi balesetessel, hátrányosan megkülömbötetik. amikor a sebek begyúgyulnak annyira, hogy át lehet szállítani a pszichiátriára oda kerül a beteg. Ott aztán van minden elképzelhető dolog: van akit lekötöznek ők többnyire nem kapnak gyógyszert, ők azok akik egésznap üvöltenek, vannak akiket úgy legyógyszereznek, hogy azt sem tudják hol vannak, közülük többen pelust is kapnak. Vannak olyanok akik "kezeléseket" kapnak itt ne gondolj semmiféle kellemes dologra! Slaggal hidegvizes fürdetés az még enyhe, de vannak elektromos eszközök is.....Ha lelkiismeretes a doki igyekszik megtudni a kezelések közben vagy után, mért tette?
Ha szerencséd van 6 hónapnál hamarabb szabadultsz!
Mármint a kórházból, de van egy program amibe beléptetik az öngyilkosokat és kötelezik ahha, hogy járjanak a "tanfolyamra" ami arról szól, hogy az élet szép és én is szép vagyok....Ez szép hosszú idő, de aki végigcsinálja keres magának valamilyen hobbit és levezeti magát benne.
Attól függ... Kirdeítik komoly-e vagy nem. Hogy csinálta, miért csinálta....
Van tapasztalatom a családból, ha azért érdekel, mert halálvágyad van, akkor írj.
13
ez tök jó. amiket leírtál ugye mind kemény bűncselekmények, de hát uigye Mao ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!