Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mire utalhat ez? Linkelni...

Mire utalhat ez? Linkelni tudtok teszteket, cikkeket erre?

Figyelt kérdés

A j. hèten megyek pszichiáterhez.

Ha ùj környezetbe kerülök vagy ùj embereket ismerek meg vagy ha az utcán kell egyedül vègigmennem... akkor

Ideges ès nyugtalan vagyok.

Fèlelmeim vannak.

Nagyon izzadok

Nem tudok koncentàrlni,gyakran eltèvedek.

Fàj a hasam vagy a gyomrom

Nem merek megszòlani.

Attòl tartok mindenki engem nèz

Stressz hatàsàra paranoid ès szuicid gondolataim vannak.

Fèlek egyedül maradni.Félek èles kèseket hasznàlni,fèlek gyògyszerekkel maradni mindentől fèlek ami öngyilkossàghoz hasznàlhatò.Fèlek attòl hogy elhagynak vagy hogy meghal az akit szeretek.Ha sokáig kell koncentrálnom vagy tàrsasàgban lennem,akkor könnyezem ès nagyon kimerülök.Nèha spontán sìrògörcsöt kapok vagy lelki ürességet érzek ami fáj nagyon.

Nem tudom mi akarok lenni vagy milyen vagyok.Minden nap más a cèl.Egyik percben vidám,a másikban dühös a harmadikban meg szomorù vagyok.A rövidtávú memóriám nem jò.

2017. aug. 12. 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Majd a pszichiáter letesztel.

Mindig ilyen voltál, vagy úgy egyszercsak?

2017. aug. 12. 08:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem, de ez csak az én véleményem, szociális fóbia, szorongás. A szeretteim féltése nálam is hatalmas probléma, sajnos még senki nem tudott rá érdemi dolgot mondani. :( Mindent mondj el a pszichiáternek, segíteni fog! :)
2017. aug. 16. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt bízzuk pszichiáterre
2017. aug. 17. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!