Nem tudom elfelejteni, pszichológus segíteni tudna?
Figyelt kérdés
Munkában megtetszett egy szimpatikus srác, még januárban. Pár napot dolgozott csak nálunk, szoktunk beszélgetni, de nagyon visszahúzódó volt. Egyszercsak eltűnt, otthagyta a melót. Azóta már írtunk chaten, kiderült, nem akar kapcsolaot, sosem akart, tul van már a 30-on, sok lánynak bejön pedig. Azóta sem tudom elfelejteni, felkeresem a helyeket, ahol látni szoktam, ahol beszélgettünk. Mai napig hiányzik.2017. aug. 10. 14:11
1/3 anonim válasza:
ne nézegesd a profilját, ne koslass utána. Majd elmúlik.
2/3 anonim válasza:
Mélylélektani terápiában van hasonló. Memóriából ugyan lehetetlen törölni, de a hozzá kapcsolódó érzelmeket meg lehet változtatni.
3/3 anonim válasza:
Voltam már ilyen helyzetben rengetegszer, és tapasztalatból mondom neked hogy ha megkapnád akkor nem is lennél tőle olyan boldog, mint gondolod. Ez a szerzés vágya. Meg szerintem idealizálsz is, nem ismered de azt gondolod tökéletes.
A pszichológus nagyjából ezeket mondaná el, egy pszichoterapeuta mélylélektani terápiával talán tudna segíteni, ahogy előttem is írták.
De a legjobb lenne egy új srác, nekem általában ez oldotta meg mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!