A pszichológus, hogy éri el, hogy másképp gondolkozzak magamról?
Mit csinál amitől majd én másképp gondolok magamra,másként nézek és másként ítélem meg magam, mint eddig?
Mert elvileg tudnak ilyet csinálni. több helyen olvastam,hogy így IS tudnak segíteni az ebereknek.
De hogyan éri ezt el?
Mi van akkor ha a két fél közül pont a pszichológus nem teszi bele a maga részét?
Ha mindent a kliensnek kell csinálni akkor mit csinál a szaki?
De még mindig az érdekelne,hogy milyen módszerrel éri el,hogy beálljon a változás.
Hogyan tud segíteni?
Köszönöm a válaszod.
De mi van ha ezt nem csinálja meg.
Közölte velem,hogy ő ezt nem tudja megoldani nekem kell.
durva önbizalomhiány az van.az önbecsülésem meg már rég romokban.
Abból amit leírtál semmi sem történt.
És én érzem magam rosszul,mert biztos én hibáztam,hibázok valamiben,hogy nem ér semmit a találkozónk.
Nem ásott le sehova,semmit nem tárt fel, mert szerinte nincs értelme.Nincs hatással a probléma megoldására.
Noha javasoltam neki hogy szeretném tudni mitől alakulhatott úgy ahogy.
Én vagyok az aki nem tudja elfogadni magát,az időt,fél a változástól, a sikertől.
Azt érzem,hogy velem van a baj de amiket eddig olvastam a szakmáról,hogy mit csinálnak a pszichológusok és kb mennyi ideig tart, na azt nem tapasztaltam meg.
6-7 alkalommal,de most meg nem mondom,mert közel 1,5 hónapja nem találkoztunk.
Nyugtát nem kapok.
Több pszichológussal és pszichiáterrel együtt bérelnek egy irodát vagy mit. A közös honlapukon is fel van tüntetve a neve.
Nem értek a módszerekhez,de nekik kell(ene)tudnia,hogy melyik érdemes a kliensnél alkalmazni.
Mondd el neki a kételyeidet, ugyanis itt te nem alárendelt szerepben vagy, hanem partner. Ha nem tud meggyőzni, továbbra sem szimpatikus, nem érzed úgy, hogy valami változás történik, akkor ott kell hagyni, keresni kell másikat, aki már a honlapja alapján szimpatikus. Pszichológust tudatosan kell választani. Őt hogy találtad?
A számla csak adóügyi kérdés, a szakképzettségéhez nincs köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!