Utálom a nyarat. Más is van így ezzel?
Én is gyűlölöm, 25 fok felett nálam már hőség, a napon 20 is untig elég lenne egész évben. Télen kimegyek korizni, -16-20 fokkal semmi bajom, felöltözöm, de nyáron mit vetsz már le amikor csupaszon is meleg van. Sosem értettem a nyárimádatot. Az sem tud lehangolni ha télen nem süt a nap hónapokig, nem értem miért van másnak rossz kedve csak mert nem süt a nap. Szeretnék kiköltözni északra, de sajnos nincs reális esélyem. Nem is tudom egyedül hogyan lehetne belevágni, lakhatás, munka...
26N
Én mostanra jutottam el arra a pontra,hogy most már elég lesz a nyárból. Eddig sem rajongtam érte,csak örültem a szünetnek. :D én is sokkal jobban bírom a hideget,mint ezt a meleget. Télen,mindig csak egy kabát van rajtam,(ha tehetném az se lenne,mindig :D ) és anyám nem hiszi el,hogy nem fázok :D Van egy ismerősöm,akin télen is ritkán látok kabátot,csak egy rövidujjú és egy mellény,és amikor ő egy téli kabátban volt,akkor én egy szál vékony pulcsiban. :DD
13/L
Én szeretem, pedig idén már dolgoztam, most leszek egy hét szabadságon.
26-27 fok felett kényelmetlenül melegem van, 30 fok felett, ha ülök, jön a vérnyomásesés.
De a telet utálom.
Utálom, hogy zárt helyen kell lenni, nem lehet a szabadban leülni, mert odafagysz.
Utálom a túlfűtött helyeket és az elhasznált levegőt.
Utálom, hogy már a munkahelyen besötétedik, ja, és sötétben mész dolgozni is.
Utálom, hogy semmi se zöld. Minden szürke.
Utálom, hogy nincs hó, ha esetleg-talán-mégis van, akkor odafagyott latyak (lásd 2017).
Szóval inkább a nyár.
Bár lehetne örök tavasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!