Társasági vagy magányos ivó, melyik rosszabb?
Figyelt kérdés
Itt és más helyeken is írják, az egyedül ivás rosszabb. Miért? Ez már egy mélyebb gödör? Azért foglalkoztat a kérdés, mert aggódom magam miatt, 40 éves nő vagyok, szerintem túl gyakran iszom, de jellemzően egyedól, barátaim nincsenek nagyon, meg amúgy se kell ehhez nekem közönség.2017. júl. 27. 19:52
1/2 anonim válasza:
Egyedül inni azért rosszabb, mert senkivel sem osztod meg a gondjaidat vagy az örömeidet. Társaságban könnyebben ellazul az ember pia mellett, úgy könnyebb megfeledkezni a problémákról.
2/2 grematiko válasza:
Viszont társaságban többet költ!:)
Komolyra fordítva a nők általában inkább magukban isznak leginkább azért, mert társadalmilag sokkal kevésbé elfogadott ha egy nő iszik mintha egy férfi.
A lényeget tekintve szerintem nincs különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!