Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha halalosan felek...

Mit tegyek ha halalosan felek attol hogy szivrohamot kapok?

Figyelt kérdés
nem elek valami egeszsegesen, sportolni se szoktam, kevesett is mozgok mert csak itthon szeretek lenni, multkor volt egy rosszul letem izzadtam szedultem azt hittem elajulok hanyingerem is volt de aztan elmult es azota jol vagyok de megjobban felek, rosszullet elott sulyzoztam lehet attol volt nem tudom, haziorvoshoz nem mentem mert azokat semmi nem erdekel ugyse sajnos.

2017. júl. 19. 17:08
 1/8 A kérdező kommentje:
25f
2017. júl. 19. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Először is nyugodj meg. Ugyanis minél jobban szorongsz, annál valószínűbb, hogy tényleg szívrohamot kapsz.

Remélem tudtam segíteni.

2017. júl. 19. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pszichés probléma. Keress fel egy pszichiátert!
2017. júl. 19. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Azt ettől mit kell félni? Tudod te emberek mennyit szenvednek halálukig? Aki meg szívrohamot kap az meg észre se veszi azt meghal. Megérteném hogy ha attól félnél hogy rákos leszel vagy valami na de szívrohamtól?!?!
2017. júl. 19. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ettől én is parázok,mert az emberek többsége ebben hal meg.Még a jó múltkor láttam egy gyógyszert a tv-ben,valami reklámot,gyógyszertárban lehet kapni,nem tudom mi a neve,de kimondottan ennek a megelőzésére van.Ártani nem árt úgy vagyok vele,szerintem én is bemegyek,és megkérdezem majd melyik ez.
2017. júl. 19. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Menj el és kérj egy általános kivizsgálást egy ekg kimutatja ha gond van és gyorsan elvégezhető a rendelőben.

Az is előfordulhat hogy mivel előtte edzettél kicsit túlerőltetted magad. Írtad hogy nincs hozzászokva a tested a sporthoz.

Azt gondolom amúgy hogy szívrohamtól rettegni fiatalon kicsit túlzás és még gyógyszert is venni a patikában nehogy megtörténjen. Persze az ember törekedjen a megelőzésre. Pl sportoljon, egyen megfelelően ès lehetőségekhez képest próbálja levezetni a stresszt. Ez véd legjobban, nem csak a szívrohamtól hanem a legtöbb betegségtől.

2017. júl. 19. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt nagy valoszinuseggel szorongasnak hivjak (szorongasos rohamnak, paniknak stb). Ahogy az elso irta, eloszor is probalj meg picit megnyugodni. Ha pedig legkozelebb is elofordul hasonlo 'irrealis felelem', akkor kerlek, keress fel egy orvost (pszichiater szakorvost), aki ezt tudja kezelni, es probald a stresszt valahogy csokkenteni, mert ez a szorongas egyik taptalaja.

Nekem is hasonlokeppen kezdodott, es teljes mertekben aterzem, amit at kell elned, de ne hagyd hogy ennyire tulporogjon az agyad, es ezzel 'tulgondold' a problemakat.

Jobbulast kivanok!

2017. júl. 20. 00:18
 8/8 A kérdező kommentje:
azert annyira nem felek hogy pszihiaterhez menjek ez miatt, voltam mar regen mas problema miatt (depresszio) es en csak azt tudom mondani menjen oda az akinek het anyja van:D
2017. júl. 20. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!