Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek minek lehetnek a jelei?

Ezek minek lehetnek a jelei?

Figyelt kérdés
Nagyon fáradékony vagyok,este nem tudok aludni,napközben viszont tudok,de ha olyankor alszom ébredés után nagyon gyengének érzem magam,nem tudom öszpontositani vezetés közben nagyon kapkodom annak ellenére hogy nem vagyok kapkodós,reflexeim kicsit lassúak.
2017. júl. 18. 22:10
 1/6 jeverezi ***** válasza:
47%
dpresszió egyértelműen
2017. júl. 18. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy kimerült, kialvatlan, akkor depresszió.
2017. júl. 19. 00:25
 3/6 Psycho ***** válasza:
A fáradékonyság nem egyenlő a depresszióval. Még akár szimpla vitaminhiány is lehet, de ezt ennyiből lehetetlen megmondani. Ha nagyon zavaró és hosszabb ideje tart, érdemes meglátogatni a háziorvost!
2017. júl. 19. 01:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehangolt nem vagyok,van amikor rossz a kedvem és már ébredésnél fáj a fejem,de tudok pl a dolgoknak örülni.
2017. júl. 19. 19:37
 5/6 jeverezi ***** válasza:
ez valószínűleg enyhe depresszió! Érdemes lenne pszichiáter szakorvost felkeresned hidd el, segíteni fog! Jobbulást kívánok
2017. júl. 19. 19:59
 6/6 A kérdező kommentje:
De mitől lenne depresszió ? Nem vagyok úgy lehangolt mint egy tipikus depressziós.
2017. júl. 19. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!