Ha valaki volt ilyen állapotban, hogy mászott ki belőle?
Egy családtag halála óta észrevettem, hogy iszonyatosan pánikba esek, főleg amikor a törvénnyel fenyegetnek, igazságtalanság ér. Először dührohamot kapok(szószerint, ordítok, dühöngök, rugdosok), aztán elkezdek sírni.
Legutóbbi:külföldi baleset után többezer eurós számlát küldött a kórház, nem vették figyelembe a biztosításom. Teljesen kikészültem, lefogytam, nem tudtam aludni, pedig tudtam, hogy igazam lesz, sőt,99%hogy kimászom belőle.
Pszichológust nem engedhetek meg magamnak, ezért kérek itt tanácsot.
Hogy kell kezelni az indulatokat? Mikor dühöngök, utólag nem is nagyon emlékszem. Nyugi,nem vagyok közveszélyes,esetleg ön.
Sajnos nem tudok általános megoldásról. Sztk-ban ingyenes rendelés van pszichológusnál, mindenképp érdemes lenne felkeresned még ha csak néhány látogatás erejéig is, mert több hasznos, és személyre szabott tanácsot tud mondani, mint itt bárki.
Hiába osztom meg veled a saját tapsztalatom, miszerint az önismeret fejlesztésével idővel valamilyen szinten kezelhető, ha megtanulod felismerni az előjeleket, és még azelőtt kiszakítani magad ebből az állapotból, hogy elvesztenéd az önkontrollt, hogy nálad ez működne-e, hogyan lehetne megvalósítani, az nagyon különböző történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!