Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az hogy aki "gépb....

Miért van az hogy aki "gépb. zi" az így feszengve mozog? Mintha idegből csinálná így reszket. Ez abbamarad ha nem gépeznek tovább?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Netre gondolsz?Én is állandóan mozgok közben,mert hason netezek,és folyamatban jártatom a lábam,stb.
2010. máj. 21. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd bővebben, hogy mire gondolsz, utalsz?
2010. máj. 21. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Én értem mire gondol, de nem vettem észre.Inkább a kockák csinálják ezt úgy vettem észre,akiknek amúgy is van vmi beütése.
2010. máj. 21. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell ehhez beütés, jól esik valamilyen mozgást végezni, mivel így javul a vérkeringés..
2010. máj. 21. 22:46
 5/5 A kérdező kommentje:
hát konkrétan arra gondoltam, hogy amikor elővesz mondjuk egy pénztárcát akkor más így lazán és folyamatosan húzza elő, akit meg ismerek így reszketve és bocsi a kifejezésért, de mintaki idegbajos
2010. máj. 22. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!