A Sedatif PC használ? Milyen tapasztalatod van?
Tényleg nincs gyakorlatilag semmi hatása.
Max., ha annak a tudata megnyugtat, hogy vettél be "gyógyszert" (nem számít annak, kb. cukorka), akkor érvényesülhet(ne) az ún. placebo hatás.
Tapasztalatból írtam.
Egy időben nem tudtam aludni, azelőtt soha, semmilyen nyugtató hatású szert nem szedtem, így gondoltam, elég lesz ez is. De olyan volt, mintha cukorkát ettem volna, semmi több.
Milyen okból volna szükséged nyugtató hatású szerre? Lehet, egy gyógynövényből készített tea jobb lehet.
Azt írja apatika van benne hatóanyag :
conitum napellus: szorongással járó általános túlfűtöttség, izgatottság, álmatlanság csökkentésére
Atropa belladonna: a túlzott mértékű érzékszervi érzékenység (fény, zaj, hideg) csökkentésére; lüktető, erős fejfájásra
Calendula officinalis: enyhe görcsoldó hatású
Chelidonium majus: hatóanyaga a chelidonsav, mely nyugtató hatású
Abrus precatorius: \"túlhajszolt\" egyén fejfájására
Viburnum opulus: idegnyugtató és simaizom relaxáló hatással rendelkezik
Ez volt az első homeopátiás gyógyszerem amit ajánlott egy pszichológusom, még jó hat évvel ezelőtt. Nem hogy egy szem nem használt, egy levél sem. (szuicid állapotban voltam akkor, és bekaptam az összeset, persze mintha szőlőcukrot szopogatnék -ahogy felettem írták.)
Ha nem vagy gyógyszerpárti, (ki az) akkor tudom ajánlani a citromfűteát, levendulateát. Nem hogy finomak is, az ivás folyamata meg ahogy készíted a teát nyugtató hatással lehet Rád.
Legyen szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!