Telefonfüggőséggel érdemes orvoshoz fordulni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, tönkreteszi az életemet, nem tudom kontrollálni a használatát.
Letöröltem minden közösségi médiás alkalmazást, hogy csak a gépen tudjam elérni őket, mobilnetem sincs már, de még mindig kényszeresen muszáj neteznem, semmi értelmeset nem csinálok rajta, csak fórumokat olvasgatok.
Nagyon boldogtalan vagyok, 2-3 éve sehova sem halad az életem, folyton csak a mobilt nyomogatom. Mit csináljak?
2017. júl. 3. 12:43
1/4 anonim válasza:
Cseréld le egy netnélküli, "buta" telefonra, legalább addig amíg ki nem alakítasz és bele nem szoksz egy új életmódba. Tervezd meg a napjaid, kezdj bele új elfoglaltságokba (új hobbi, nyelvtanulás, sport, séta, haverok...)
2/4 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy felismerted és elfogadod, ez problémát okoz neked, mindenképp beszélj erről egy pszichológussal, ez az első lépés.
3/4 anonim válasza:
Sikerült legyőznöd? Én is szenvedek
4/4 anonim válasza:
Mi történt veled azóta, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!