Valaki megfigyelte már ezt?
Figyelt kérdés
A lényeg ha kevesebbet alszom valahogy jobban vagyok, habár hivatalosan nem vagyok depressziós, bár kicsit az lehetek, de az biztos a hangulatom is sokall normalizáltabb. Az alvás mennyiségének lehet hatása a depresszióra vagy a rossz hangulatra?2017. júl. 1. 19:58
1/3 anonim válasza:
Nekem az a fura, hogy ha sokat alszom akkor nagyon fáradt vagyok, de ha 4-5 órát akkor tökre fitt :D
2/3 anonim válasza:
Igen, és sok kutató, orvos is megfigyelte ezt. Depressziót gyógyítanak alvásmegvonással, mert több hormon termelésére készteti az agyat. Teljesen normális, és logikus dolog. Csak nem szabad túlzásba vinni, mert visszanyalhat a fagyi!
3/3 anonim válasza:
Megerősítem.
Ha kevesebbet alszok (max 5-6 óra) sokkal aktívabb vagyok, éberebb. Ha ennél többet alszok, akkor egész nap fáradt vagyok, nehezen kezdek hozzá bármihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!