Pszichológusra lenne szükségem, de nincs rá pénzem. Más is van így?
10 éve voltam Sztk-ban.
Akkor 10 alkalom járt 1 évben.
Szerintem ez nagyon kevés, szinte semmire sem elég.
A magán orvos meg 10000Ft/óránál kezdődik...
Én körülbelül 5 éve voltam TB alapon pszichológusnál. Semmilyen limit nem volt. Addig jártam és annyiszor mentem, amíg teljesen rendbe nem jöttem.
Ha gondod van, hát fordulj TB alapon pszichológushoz.
Nekem volt rá pénzem, de nem sokkal lettem előbbre. Nem feltétlen éri meg mindenkinek. Kezdjük ott, h akihez először mentem, ő 3 alkalom után közölte, h nem az ő szakterülete vagyok, mást kell keresnem, tehát az a majdnem 3x10ezer Ft-ot kidobtam az ablakon. Szóval ha összespórolsz egy alkalomra valót, azzal lehet, még sehol nem vagy.
Van egyébként 10ezer alatt is, pl. 7 és 8 körül is, de az árak folyamatosan mennek fel.
Igazából én nem hiszem hogy a magánbeteggel másként,vagy hatékonyabban foglalkozik egy pszichológus. Magam egy alapítványhoz járok és az teljesen ingyenes. Azért nem fizetnék egy pszichológusnak hogy 50 percet vagy 60-at én dumálok s közben jobb esetben kérdez.
Terapeuta többféle végzettségű is van így egy klinikai szakpszichológusnak talán kicsengetném a 10 rongyot ha lenne.
Megkérdezhetem te melyik alapitványhoz jársz?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!