Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit éreznek esés közben azok...

Mit éreznek esés közben azok az öngyilkosok akik magas ház tetejéről ugranak le?

Figyelt kérdés

Mennyi az esély, hogy túlélik pl ha kiugranak egy 10 emeletes házból?

Vajon megbánják már az esés közben? És hogy van merszük kiugrani?

Én egy 10 emeletesben lakom, és nálunk sok az öngyilkosság. A napokban is történt egy, akit ismertem. Nem tudom elhinni, hogy nem lehet megoldani a problémát és ez legyen a megoldás.

2017. júl. 1. 08:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem fejjel csapódik a betonba, akkor simán túl lehet élni. "

10 emelet magasról "simán" túlélni? Ne röhögtess. Esetleg akkor van valami nagyon kicsi esélye, ha útközben fennakad faágakon, amik csökkentik a sebességét és valami puhára esik marha nagy mázlival. De erre is nagyon kicsi az esély.

10 emelet (30+ méter) esetén az érkezéskor 90 km/h-val csapódsz neki a talajnak, ami valószínűleg beton lesz. Szerinted?

2017. júl. 1. 14:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősöm látott valakit leugrani a 15. Emeletről. Azt mondta,hogy néhány másodpercig még forgatta a szemét,kitátotta a száját,és olyan rémisztő hörgő hangot adott.
2017. júl. 1. 23:46
 13/14 anonim válasza:

4-esnek: egy ateista nem jut pokolra ;) látod látod, erre jó a ti vallásotok, megfélemlíti az embereket.. már a vallások önmagukban károsak azáltal, hogy a többi vallást szapulják.. feszültséget generál, ellentéteket szül.. erre mondják, hogy oszd meg és uralkodj. ;)

Bocsi az offért.

2017. júl. 5. 02:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

10 emeletes házból kb semmi esélyed túlélni, mindened összeesik, széttöredezik amikor lecsapódsz a földre.

Megbánják-e? Biztos vagyok benne, hogy vannak ilyenek, nem is kevesen. Szerintem legalább 50% esés közben megbánta a tettét.

Merszük meg úgy van, hogy már nem találnak semmi kilátást az életben, és hirtelen ez tűnik a legjobb megoldásnak számukra. Arra nem gondolnak sajnos, hogy a szerettei ezt hogy fogják feldolgozni.

2017. júl. 6. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!